Bemutatkozás

Mindenki szeretné helyesen, önazonosan élni az életét. Igyekszünk rendben tartani a kapcsolatainkat, a családunkat, karrierünket és saját magunkkal való kapcsolatunkat. Mégis gyakran érezhetjük úgy, hogy valami nincs rendben. Hogy olyannyira próbálunk lavírozni a mindennapi felelősségek és emberi kapcsolatok között, hogy elveszíthetjük közben önmagunkat.

Ezért mindenki életében vannak időszakok, amikor a változás szükséges vagy elkerülhetetlen. Fejlődni szeretnénk vagy valamely problémánktól szabadulnánk. Pszichológusi munkám során segítek ezen problémákat körüljárni. Közösen ránézünk a kialakult helyzetre, és megkeressük azt az utat, amely a fejlődését, előrelépését szolgálja. Az ülések során önismerete fejlesztésével segítek javulást hozni az élete bármely területén, életminőségében vagy kapcsolataiban.

Amiben segíthetek

Munkám során jellemzően a 20-as, 30-as korosztállyal foglalkozom, akik szorongással, életvezetési nehézségekkel, pályaválasztási kérdésekkel, párkapcsolati problémákkal, korai kiégéssel küzdenek, esetleg az önismeretüket szeretnék mélyíteni, vagy önbizalmukat növelni.

We Help You Stay Healthy

Kiemelt területeim

 • Magánéleti és életvezetési nehézségek, önismeret mélyítése
 • Krízisek, jelentős érzelmi megterhelést jelentő élethelyzetek
 • Önértékelési problémák – belső erőforrások feltérképezése
 • Párkapcsolati gondok
 • Szorongásoldás kognitív módszerekkel
 • Stresszkezelés
 • Kapunyitási pánik, jövőtől való szorongás
 • Munkahelyi gondok kezelése
 • Karrierben való elakadások feltárása
 • Kiégés kezelése
 • Kommunikációs problémák kezelése, kommunikációs készségek fejlesztése, konfliktuskezelés

Hitvallásom

Hiszek abban, hogy az életünk során adódó nehézségek a teljes lényünket érintik, így a tanácsadási folyamat során igyekszem holisztikusan, azaz testi-lelki-szellemi szinten vizsgálni a helyzetet, bármilyen problémából induljunk is ki.

Fontos számomra, hogy klienseimet a legjobb szakmai tudásom szerint, az érvényben lévő jogi és szakmai szabályozásoknak megfelelően lássam el. A fejlődését azzal támogatom, hogy önmagamat is folyamatosan képezem, szakmai szupervízió mellett dolgozom.

Akiktől a legtöbbet tanultam

Ács Mónika Eszter, pszichoterapeuta, klinikai szakpszichológus: aki megmutatta számomra, hogyan lehet megteremteni a segítői beszélgetés alapjait, és mélyíteni egy-egy folyamatot, a feltétlen odafigyelés és a belső dinamika feltérképezése által.

Lőrik Dóra, pszichoterapeuta: Dóra segített megtanítani önmagam mélyebb megértését és a feltétel nélküli bizalom, megértés fontosságát.

Dr. Rapcsányi Éva, pszichiáter: megtanította, hogy egy-egy szó, megfelelő kérdés rengeteg belső értéket vagy sérelmet tud felszabadítani.

Akik inspiráltak

Nicole LePera, pszichológus: holisztikus szemlélete a mentális egészség javítása kapcsán azonos a hitvallással, amit magam is képviselek. 

Dr. Máté Gábor, pszichiáter: a traumával kapcsolatos elméletei, önreflektivitása és saját sérülékenysége megmutatása mindig inspirál arra, hogy magam is hasonló hitvallás mentén képviseltessem magam a szakmában.

Dr. Almási Kitti, klinikai szakpszichológus: könyvein, előadásain és hitvallásán keresztül megmutatta, hogyan lehet igazán hatni a szavakon és önmagunkon keresztül.

Orvos-Tóth Noémi, klinikai szakpszichológus: személyén keresztül sokat tanultam a kedvesség, feltétel nélküli elfogadás és a bizalomteljesség fontosságáról.

Eric Berne, pszichiáter: egyetemi tanulmányaim alatt Berne munkássága volt rám legnagyobb hatással. A látásmódja, amivel megközelíti az emberi kapcsolatokat, a mai napig szolgál erőforrásként munkám során.

Iskolai végzettség

Pszichológia mesterképzés (MA)
Budapesti Műszaki- és Gazdaságtudományi Egyetem

2017-2019

Pszichológia alapképzés (BA)
Pécsi Tudományegyetem

2013-2017

Módszerspecifikus képzések

Kognitív viselkedésterápiás konzultáns
Magyar Viselkedés-, Kognitív és Sématerápiás Egyesület

 

2020 –

Integratív Hipnoterapeuta Módszerspecifikus képzés
Dr. Daubner Béla Kiképző Pszichoterapeuta, szupervízor.
Integratív Pszichoterápiás Egyesület módszerspecifikus integratív hipnoterapeuta képzés.

2020 –

Egyéb képzések

MBCT Mindfullness Alapú Kognitív Terápia (sajátélmény)
Magyar Viselkedés-, Kognitív és Sématerápiás Egyesület

2020

OH kártya instruktor
Németh Lóránd, klinikai szakpszichológus, tréner

2020

WÉK Stresszkezelési tréning (sajátélmény)
Williams Életkészségek Program

2020

Tréner képzés
Magyar Pszichológus Trénerek Egyesülete
Balogh Péter, tanácsadó szakpszichológus, tréner

2019

Önismereti tevékenységek

Pszichodinamikus pszichoterápiás önismeret
Lőrik Dóra, pszichoterapeuta, Magyar Pszichoanalítikus Egyesület

2020 –

Pszichodráma – 150 óra csoportos önismeret
Dr Rapcsányi Éva, pszichiáter, kiképző pszichodráma pszichoterapeuta, szupervizor, Magyar Pszichodráma Egyesület tanulmányi bizottságának elnöke

2020-2022

Shopping Cart