Pszichológiai tanácsadás

Mindannyiunk életében vannak időszakok, amikor a változás szükséges vagy elkerülhetetlen. Fejlődni szeretnénk vagy valamely problémánktól szabadulnánk. Pszichológusi munkám során segítek ezen problémákat körüljárni. Közösen ránézünk a kialakult helyzetre, és megkeressük azt az utat, amely a fejlődését, előrelépését szolgálja. Az ülések során önismeret és önreflektivitás fejlesztésével segítek javulást hozni, illetve segítek olyan technikákat elsajátítani, amivel csökkenthető a szorongás, illetve a stressznek való kitettség. Úgy gondolom, hogy azáltal, hogy hisszük, meg tudunk küzdeni egy ránk váró nehézséggel, sokkal stabilabb és magabiztosabb személyekké válhatunk.

Hiszek abban, hogy az életünk során adódó nehézségek a teljes lényünket érintik, így a tanácsadási folyamat során igyekszem holisztikusan, azaz testi-lelki-szellemi szinten vizsgálni a helyzetet, bármilyen problémából induljunk is ki.

Fontos számomra, hogy klienseimet a legjobb szakmai tudásom szerint, az érvényben lévő jogi és szakmai szabályozásoknak megfelelően lássam el. A fejlődését azzal támogatom, hogy önmagamat is folyamatosan képezem, szakmai szupervízió mellett dolgozom.

Shopping Cart