Lépj ki az önfeláldozás csapdájából

Webinárium Fuller Biankával

Tarts velem és ...

Tanuld meg, hogyan találhatod meg önmagad, a szükségleteid és a határaid az emberi kapcsolataidban

Fuller Bianka pszichológus ezen az online, élő előadáson elmondja, hogy miért veszíted el önmagad és szükségleteid a kapcsolataidban és hogyan tudsz ezen felülkerekedni az önazonosság és határhúzás segítségével.

Töltsd ki az űrlapot és foglald le most a helyed a díjmentes előadásra!

Foglald le most a helyed:

Csak add meg a keresztneved és hogy melyik e-mail címedre küldhetjük a webinár linkjét és máris bebiztosítottad a helyed az előadásra:

Ezekkel leszel gazdagabb az előadáson:

Fuller Bianka, a webinár házigazdája

Nem csak pszichológusként, hanem magánemberként is hiszem, hogy az önismeret, öngondoskodás épp olyan fontos, mint a mozgás, és az egészséges táplálkozás. A cél, hogy a mindennapjaid részévé, természetessé váljon, melynek az alapjait kitartó belső munkával tudod megteremteni.

Ha ez hiányzik, könnyen találhatjuk magunkat egy olyan életben, ahol úgy érezzük, nem mi irányítunk, ahol a döntéseink nem önazonosak, ami miatt folyamatosan szorongunk.

Ezen én magam is keresztülmentem számtalanszor, és gyakran ezt látom megannyi egyéni és csoportos konzultáció során is. Ilyenkor pedig hajlamosak vagyunk még inkább elutasítóan fordulni önmagunk felé, pedig épp ezen a ponton van szükség igazán arra, hogy empátiával legyünk önmagunkkal szemben. Pszichológusként az a küldetésem, hogy ebben segítsek neked.

Fuller Bianka pszichológus,
Az ÉnTervező Akadémia alapítója

Minden jog fenntartva! © 2023. Fuller Bianka