Hogyan győzd le az Önszabotáló mintáid

Fuller Biankával

Értsd meg, hogy miért szabotálod önmagad ...

... és lépj ki a negatív ciklusokból!

Neked is eleged van abból/Te is folyamatosan azon kapod magad, hogy megint nem tudtál nemet mondani, megint halogattál valamit, ami fontos számodra és ismét elkerültél egy konfliktust pedig nem akartad?

Tarts velem az online előadáson, ahol pszichológusként segítek megérteni és felismerni azokat a korlátozó hiedelmeket és viselkedési mintázatokat, amik végül önszabotázshoz vezetnek, és mesélek olyan gyakorlati tippekről, amik segítenek felülkerekedni ezen.

Az előadás díjmentes, de regisztrációhoz kötött!

Tarts velem és vedd vissza az irányítást a gondolataid felett!

Az előadáson elmesélem, hogy ...

  • Mit jelent pontosan az önszabotázs és hogyan ismerheted fel
  • Mik azok a korlátozó hiedelmek és hogyan hatnak az önbecsülésünkre
  • Hogyan tudsz mindez ellen tenni rövid- és hosszútávú stratégiák segítségével

Mikor és hol lesz megtartva az előadás?

2023. Március 31.-én 19:00-tól 20:30-ig tart a találkozó, mely Online Zoom meeting keretén belül történik. A jelentkezést követően E-mailben értesítünk a részletekről.

Kivel találkozol a Webináriumon?

Néhány gondolat tőlem

Nem csak pszichológusként, hanem magánemberként is hiszem, hogy az önismeret, öngondoskodás épp olyan fontos, mint a mozgás, és az egészséges táplálkozás. A cél, hogy a mindennapjaid részévé, természetessé váljon, melynek az alapjait kitartó belső munkával tudod megteremteni.

Ha ez hiányzik, könnyen találhatjuk magunkat egy olyan életben, ahol úgy érezzük, nem mi irányítunk, ahol a döntéseink nem önazonosak, ami miatt folyamatosan szorongunk.

Ezen én magam is keresztülmentem számtalanszor, és gyakran ezt látom megannyi egyéni és csoportos konzultáció során is. Ilyenkor pedig hajlamosak vagyunk még inkább elutasítóan fordulni önmagunk felé, pedig épp ezen a ponton van szükség igazán arra, hogy empátiával legyünk önmagunkkal szemben. Pszichológusként az a küldetésem, hogy ebben segítsek neked.

Fuller Bianka pszichológus,
Az ÉnTervező Akadémia alapítója