Megfelelés helyett önszeretet Webinar

Fuller Biankával

Tarts velem és ...

Fedezd fel, hogyan válaszd magad, amikor igazán nehéz

A webinaron elmesélem, hogy mitől alakul ki a megfelelési kényszer, milyen jelei vannak a mindennapjaidban, és segítek neked felülkerekedni rajta rövid és hosszútávú stratégiák segítségével, egy szakértő pszichológus segítségével.

Az előadás díjmentes, de regisztrációhoz kötött!

Tarts velem Június 7.-én 19:00-kor!

Az előadáson elmesélem, hogy ...

  • miért gondoljuk, hogy ha mindent megteszünk másért, akkor majd szeretni fognak és megbecsülni, pedig ez sajnos egyáltalán nem így működik
  • mindeközben minden ilyen lépéssel távolabb kerülsz az önazonos részedtől, ami szorongást és bizonytalanságot okoz - tehát méginkább belekerülsz abba, amit épp elkerülni szerettél volna
  • ha másokat magad elé helyezel, az ezáltal keletkező belső űrt sosem fogod tudni betölteni

Mikor és hol lesz megtartva az előadás?

2023. Június 7.-én 19:00-tól 20:30-ig tart a találkozó, mely Online Zoom meeting keretén belül történik. A jelentkezést követően E-mailben értesítünk a részletekről.

Kivel találkozol a Webináriumon?

Néhány gondolat tőlem

Nem csak pszichológusként, hanem magánemberként is hiszem, hogy az önismeret, öngondoskodás épp olyan fontos, mint a mozgás, és az egészséges táplálkozás. A cél, hogy a mindennapjaid részévé, természetessé váljon, melynek az alapjait kitartó belső munkával tudod megteremteni.

Ha ez hiányzik, könnyen találhatjuk magunkat egy olyan életben, ahol úgy érezzük, nem mi irányítunk, ahol a döntéseink nem önazonosak, ami miatt folyamatosan szorongunk.

Ezen én magam is keresztülmentem számtalanszor, és gyakran ezt látom megannyi egyéni és csoportos konzultáció során is. Ilyenkor pedig hajlamosak vagyunk még inkább elutasítóan fordulni önmagunk felé, pedig épp ezen a ponton van szükség igazán arra, hogy empátiával legyünk önmagunkkal szemben. Pszichológusként az a küldetésem, hogy ebben segítsek neked.

Fuller Bianka pszichológus,
Az ÉnTervező Akadémia alapítója