Lépj ki a túlélő üzemmódból webinar

Fuller Biankával

Tarts velem és ...

Kerekedj felül az érzelmi kifáradáson és túlélő üzemmódon

A webinaron elmesélem, hogy mitől alakul ki a túlélő üzemmód, milyen jelei és tünetei vannak. 

Tudd meg, hogy milyen összefüggésben van az érzelmi kimerültséggel, értsd meg, hogy milyen hatással van az életedre és tanulj meg felülkerekedni rajta rövid és hosszútávú stratégiák segítségével, egy szakértő pszichológus segítségével.

Az előadás díjmentes, de regisztrációhoz kötött!

Tarts velem Május 5.-én 19:00-kor!

Az előadáson elmesélem, hogy ...

  • Mitől alkul ki a túlélő üzemmód, milyen jelei és tünetei vannak
  • Milyen összefüggésben van az érzelmi kimerültséggel
  • Hogyan tudsz mindez ellen tenni rövid- és hosszútávú stratégiák segítségével

Mikor és hol lesz megtartva az előadás?

2023. Május 5.-én 19:00-tól 20:30-ig tart a találkozó, mely Online Zoom meeting keretén belül történik. A jelentkezést követően E-mailben értesítünk a részletekről.

Kivel találkozol a Webináriumon?

Néhány gondolat tőlem

Nem csak pszichológusként, hanem magánemberként is hiszem, hogy az önismeret, öngondoskodás épp olyan fontos, mint a mozgás, és az egészséges táplálkozás. A cél, hogy a mindennapjaid részévé, természetessé váljon, melynek az alapjait kitartó belső munkával tudod megteremteni.

Ha ez hiányzik, könnyen találhatjuk magunkat egy olyan életben, ahol úgy érezzük, nem mi irányítunk, ahol a döntéseink nem önazonosak, ami miatt folyamatosan szorongunk.

Ezen én magam is keresztülmentem számtalanszor, és gyakran ezt látom megannyi egyéni és csoportos konzultáció során is. Ilyenkor pedig hajlamosak vagyunk még inkább elutasítóan fordulni önmagunk felé, pedig épp ezen a ponton van szükség igazán arra, hogy empátiával legyünk önmagunkkal szemben. Pszichológusként az a küldetésem, hogy ebben segítsek neked.

Fuller Bianka pszichológus,
Az ÉnTervező Akadémia alapítója