Engedd el a túlgondolást Webinár

Fuller Biankával

Miről fog szólni az Előadás?

Fedezd fel a túlgondolás eredetét és folyamatát, értsd meg, hogy milyen hatással van a mindennapjaidra és tanulj megbirkózni vele rövid és hosszútávú stratégiák segítségével, egy szakértő pszichológus vezetésével.

Mikor és hol lesz megtartva?

2023. Március 3.-án 19:00-tól 20:30-ig tart a találkozó, mely Online Zoom meeting keretén belül történik. A jelentkezést követően E-mailben értesítünk a részletekről.

Az előadás díjmentes, de regisztrációhoz kötött!

Tarts velem és vedd vissza az irányítást a gondolataid felett!

Kivel találkozol a Webináriumon?

Néhány gondolat tőlem

Nem csak pszichológusként, hanem magánemberként is hiszem, hogy az önismeret, öngondoskodás épp olyan fontos, mint a mozgás, és az egészséges táplálkozás. A cél, hogy a mindennapjaid részévé, természetessé váljon, melynek az alapjait kitartó belső munkával tudod megteremteni.

Ha ez hiányzik, könnyen találhatjuk magunkat egy olyan életben, ahol úgy érezzük, nem mi irányítunk, ahol a döntéseink nem önazonosak, ami miatt folyamatosan szorongunk.

Ezen én magam is keresztülmentem számtalanszor, és gyakran ezt látom megannyi egyéni és csoportos konzultáció során is. Ilyenkor pedig hajlamosak vagyunk még inkább elutasítóan fordulni önmagunk felé, pedig épp ezen a ponton van szükség igazán arra, hogy empátiával legyünk önmagunkkal szemben. Pszichológusként az a küldetésem, hogy ebben segítsek neked.

Fuller Bianka pszichológus,
Az ÉnTervező Akadémia alapítója